Ekonomiansvarig

Vill du bli en viktig resurs på en spännande och dynamisk arbetsplats? Då är tjänsten som Ekonomiansvarig för JES-gruppen rätt plats för dig!

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för ekonomi, löner och administration för JES-bolagen och ev. kundbolag till verksamheten. Månadsvis ansvarar du för framtagning av resultaträkning, balansräkning och momsrapporter samt att presentera finansiella underlag till VD och övriga intressenter. Du är tillsammans med VD, ansvarig för upprättande av budget, investerings- och finansieringsplan inkluderande årlig uppdatering av planerna samt utredningar som har bäring på ekonomiska effekter på bolaget. Du kommer även att arbeta med lönehantering, bank- och revisorskontakter, skattefrågor, vara delaktig i arbete med investeringskalkyler och budgetprocesser, uppföljningar samt utveckla och effektivisera ekonomisystemet och ekonomiarbetet.

Andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet som ekonomiansvarig är löpande kundreskontra och leverantörsreskontra, kassaflödesrapport, anläggningsreskontra, löpande redovisning och bokslutsarbete, deklaration, ekonomiska rapporter, fakturering och betalningsuppföljning, avstämning av konton samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Till din hjälp har du administrativt stöd av en till två medarbetare som du med stödjer med din ekonomikunskap.

Som person ser vi gärna att du har ett antal års erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig och vana av ekonomirapportering samt arbeta självständigt i ekonomi- och lönesystem. Du har relevant ekonomisk utbildning och bakgrund. Tack vare din erfarenhet känner du dig trygg i frågor som rör organisationens ekonomi och ekonomisystem vad gäller samtliga arbetsuppgifter som inkluderas i rollen som ekonomiansvarig. Viss IT vana är ett plus.

Personliga egenskaper som vi värderar högt är ansvarstagande och ett driv att ständigt arbeta framåt. Du ska kunna arbeta på ett självständigt och flexibelt vis samt ta egna initiativ inom ditt ansvarsområde. Att vara bra på kommunikation är också en egenskap som stämmer in på dig som söker denna tjänst. Du är en strukturerad och ordningsam person med hög integritet då du ansvarar för information som berör våra egna och kunders medarbetare. Du är pedagogisk och tydlig gentemot din omgivning, samt en person som trivs i en snabbfotad organisatorisk miljö.

Övrig information

Tjänsten är till en början på 50 % med möjlighet till 100 % beroende av uppdrag och ditt eget intresse av högre tjänstgöringsgrad. Placeringsort är Jönköping.

 

Välkommen med din ansökan!

Kommentarer inaktiverade.