Välkommen Evelina till JES AB

JES AB välkomnar Evelina Rosenlöf som under vårterminen kommer göra sitt internship hos oss!

Berätta om dig själv

Jag är 22 år, pluggar tredje året på Civilekonomprogrammet vid Jönköping International Business School, men är nyss hemkommen från utlandsstudier i Bangkok. På min fritid är jag gärna ute i naturen och tränar, reser eller avnjuter en god middag med nära och kära. Jag är ständigt på jakt efter att lära mig nya saker och läser därför gärna och mycket. För övrigt trivs jag med att ha mycket att göra och har därför haft extrajobb vid sidan av både gymnasie- och universitetsstudier, senast som säljare på IKEA i två år.

Vad kommer du att få göra på JES?

– Jag kommer få vara med JES konsulter i deras arbete och få insyn i en managementkonsults vardag. Det kan exempelvis innebära att följa med på uppdrag, arbeta med Projektlaboratoriet och upphandlingar.

Vad ser du mest fram emot med ditt internship?

– Jag ser framförallt fram emot att lära och att utvecklas! Chansen att lära mig av kompetenta människor samtidigt som jag får ta eget ansvar i uppgifter, samt att få en mer praktisk bild av det jag studerar. Jag ser också fram emot att själv kunna bidra till företagets utveckling, förhoppningsvis med ett nytt perspektiv.

Evelina2

Kommentarer inaktiverade.