Konsulttjänster

JES erbjuder tjänster från våra kunders visionsarbete till komplett implementering av insatser för mätbara resultat och måluppfyllelse. I Visions- och Strategiarbeten frigörs många tankar och idéer om nuläget och framtiden. JES tydliggör och katalyserar hela strategi- och målstyrningsprocessen genom våra tjänster. Genom att arbeta med våra kunders abstrakta målbilder om framtiden skapar vi en visuell gemensam och kommunicerbar vision som utgör grunden för det fortsatta arbetet med att skapa mått och målvärden till individnivå.

För att nå denna förändring erbjuder vi konsulttjänster inom management, kunskaper inom projekt och utbildning inom dessa områden. Att vi är experter på att leda förändring är något som genomsyrar alla våra tjänster, vilket blir tydligt i vårt arbete från våra kunders visionsarbete till fullständig implementering.

Att nå en vision indikerar att man är på väg. Vi på JES finns gärna med på resan och erbjuder våra tjänster som experter inom förändringsledning och strategisk implementering.

Kommentarer inaktiverade.