JES Helhetslösning

Med vår unika interimslösning vågar vi sticka ut hakan och säga att vi är ensamma om att skapa mer värde för dig som kund. Hur lyckas vi då med det?

JES tillsätter inte bara en individ. Vi förenar nuläge med framtida behov genom att även ta ett unikt funktionsansvar.

Hur fungerar det?
Vi börjar alltid med en genomlysning av verksamheten för att säkerställa vilka insatser som krävs för ett hållbart resultat. Sedan förvissar vi oss om att vi och kunden har samma syn på verksamhetens behov av insatser. Därefter får uppdragsgivaren tillgång till JES unika kompetens inom våra verksamhetsområden, vilket följer den interima chefen under hela uppdraget. Allt för att du som kund ska känna trygghet och få avkastning på den viktiga investering som en interim chef innebär.

Andra leverantörer av Interim Management-tjänster fokuserar endast på att leverera rätt person till rätt plats för att fylla ett specifikt behov, vilket begränsar ansvaret till själva rekryteringen. JES upplägg innebär att vi fortsätter ta ansvar genom hela interim-uppdraget för att möta även framtida förändringar och behov. Kombinationen av rätt person på rätt plats, funktionsansvar och kontinuerligt stöd med regelbundna avstämningar bygger upp vår helhetslösning.

im6

”Vad som än händer så finns vi där och hittar en lösning”
– Johan Eskengren, VD

Vi garanterar att vårt mervärde innebär samordnade funktioner och processer, effektivt samarbete, god arbetsmiljö och ett hållbart resultat.

Kommentarer inaktiverade.