Management

Management brukar beskrivas som; en organisation och dess aktiviteter som koordineras för att uppnå dess mål. Det bygger vi vidare på och ser därför management som ett sätt att bygga ihop kundernas vision med deras nuläge för deras förändringsprocess. Vi besitter expertisen att vara katalysatorn som tar organisationer från visions- och strategiarbete till genomförandet av nya arbetssättet inom våra kompetensområden.

management-liten

Strategi & Vision

Genom strategiarbetet hjälper JES företag, organisationer och myndigheter att ta fram visioner och mål, anpassade efter verksamhetens unika förutsättningar och krav. Målstyrning efter ägarkrav eller ändrad lagstiftning är ofta grund till att finna strategiska lösningar och nya möjligheter.  Läs mer här.

Organisation & Effektivisering 

Ta hjälp av JES kvalificerade konsulter för att strukturera, effektivisera och implementera en anpassad organisation för att nå era mål och vision. Vi har lång erfarenhet och goda resultat i att skapa förutsättningar för effektiva organisationer. Läs mer här. 

Verksamhets- & Ledningssystem

JES är experter på att implementera och säkerställa anpassade ledningssystem. Det gör vi tillsammans med våra kunder efter noggrann verksamhetsanalys och en kundgemensam målbild för vad ledningssystemet ska leverera. Läs mer här.

 

 

Kommentarer inaktiverade.