Lars Arvidsson ny konsult på JES

lars

JES AB fortsätter att växa och förvärvar Jönköpingsföretaget Turskap AB. I samband med förvärvet blir Lars Arvidsson (VD för Turskap) anställd av JES i rollen som Senior Konsult.

– Jag ser fram emot att bli en del av det trevliga JES-teamet. JES har en solid kompetensbas inom managementområdena kryddat med egna spännande produkter, såsom Projektlaboratoriet. Företagets visioner gör mig förväntansfull, säger Lars om nya tjänsten.

I Turskap har Lars arbetat med affärs- och verksamhetsutveckling, drivit utvecklingsprocesser och hållit i utbildningar. Han har bland annat specialistkompetens inom prissättning, DISC-analyser, destinationsutveckling och utveckling av små och medelstora företag.
Lars har en magisterexamen i Internationell Ekonomi från JIBS, påbyggd med ett års fördjupningsstudier inom externredovisning och affärsjuridik. Han har läst på universitet i Melbourne och Paderborn samt ett år i USA.

Tidigare har Lars bland annat varit anställd på Volvo Finance International, Smålands Turism och Elmia.

– Lars, med sin erfarenhet, personlighet och utbildningsmässiga bakgrund, passar väl in i JES och våra tjänsteområden management, projekt och utbildningar, och kan hjälpa oss att växa ytterligare. Jag är glad över att vi får med både Lars och Turskaps kunder in i JES, säger Johan Eskengren, VD på JES AB.

Varumärket Turskap kommer att leva vidare inom JES.

Lars påbörjar sin nya tjänst på JES 1 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *