Ny på JES!

Vi kickar igång efter semestern med att välkomna Magdalena till JES, här får ni veta lite mer om henne!

Namn: Magdalena Jägsellimage (3)
Mail: magdalena.jagsell@jesab.com
Ålder: 24
Ny tjänst: Management Trainee
Gjort tidigare: Jag kommer ursprungligen från Nässjö, men de senaste fyra åren har jag bott i Borås och studerat till civilekonom med inriktning management på Högskolan i Borås.
Bästa med nya jobbet: Att äntligen få komma ut i arbetslivet på riktigt, och få arbeta med, lära mig mer om och utvecklas inom det område som jag är utbildad inom. Jag känner mig otroligt inspirerad och taggad inför vad som komma skall, det känns fantastiskt roligt!
På fritiden: Tycker om att promenera, fika, skratta, läsa och umgås med min sambo, min familj och mina vänner.

Kommentarer inaktiverade.