JES AB fyller 10 år!

Den nionde november 2009 grundade Johan Eskengren konsultbolaget JES AB och nu i november firar vi att JES AB fyller hela 10 år.

De senaste 10 åren har präglats av en uppsjö av varierande och spännande uppdrag inom allt från kollektivtrafik till energifrågor, från socialtjänst till försvarsmakten. Vi har jobbat med såväl offentliga verksamheter som privata, byggt och förmedlat långsiktiga relationer, vi har hjälpt till att skapa reda i oreda, lönsamhet i olönsamma bolag, och främjat utveckling från det lokala till det internationella genom att verka som en katalysator för positiv förändring.

Ja, det har då aldrig varit en tråkig stund här på JES.

Sedan jag tog första steget att arbeta som egenföretagare har jag strävat efter att vara med och göra skillnad till det bättre. Under de här första 10 åren har jag haft förmånen att få arbeta med kunder, kollegor och partners som verkligen står för tron på att göra rätt saker vilket också innebär att vi tillsammans tror på det vi gör och har gjort. Styrkan och drivkraften i att göra skillnad till det bättre tillsammans är det jag främst tar med mig in i nästa JES decennium.

– Johan Eskengren, grundare & VD

För att sammanfatta de senaste 10 åren på JES har vi valt ut några av våra favoritögonblick för er att ta del av.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, samarbetspartners, konsulter och anställda för de första 10 åren. Tillsammans ser vi fram emot de nästa 10 åren och allt vad de kan tänkas föra med sig!

Kommentarer inaktiverade.