Ny Management Trainee på JES

Vi välkomnar vår senaste rekryt Sara till JES.
Här får ni veta lite mer om henne!

.1

Namn: Sara Carlén
Mail: sara.carlen@jesab.com
Ålder: 23
Ny tjänst: Management Trainee

Gjort tidigare
: Jag har en starkt internationell bakgrund och bodde utomlands till jag var 13, bland andra i Schweiz och Singapore. Jag har under många år jobbat inom service och turism och har varit mycket engagerad i min familjs företag. Våren 2018 tog jag en civilekonomexamen med managementinriktning på Jönköping International Business School.

Bästa med nya jobbet: Det är givande att få jobba med riktiga proffs inom området och få ta del av och lära sig av deras erfarenheter. Jag tycker också att det är häftigt att kunna jobba med det som jag tycker är intressant och roligt direkt efter examen, och att kunna göra det just här i Jönköping!

Kommentarer inaktiverade.