För uppdragsgivare

En interim chef från JES innebär en unik möjlighet för din organisation! Vi hjälper dig att hitta rätt person till rätt plats och tar ett funktionsansvar som garanterar att såväl nuvarande som framtida behov uppfylls.

Det här får du
När man hyr en interim chef är det en självklarhet att personen ska vara erfaren, ha rätt kompetens, komma snabbt in i uppdraget och vara en bra ledare. Av erfarenhet vet vi dock att det sällan är tillräckligt. På JES prioriterar vi därför även kultur- och relationskompetens eftersom vi sett att det är en av nycklarna till ett lyckat uppdrag. Dessutom har alla våra konsulter ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt.

Vi arbetar med roller som innebär:

  • Chefspositioner av olika slag
  • Förändringsledare
  • VD:ar till små och medelstora verksamheter
  • Stabsfunktioner

JES Helhetslösning
Här är JES unika, vi vågar till och med sticka ut hakan och säga att vi är ensamma i Sverige om att skapa mervärde för kunden. Hur lyckas vi då med det?

JES förenar nuläge med framtida behov genom att ta ett unikt funktionsansvar för att du som kund ska känna trygghet och få avkastning på den viktiga investering som du precis gjort. Kombinationen av rätt person på rätt plats, kontinuerligt stöd till interim chef och ett funktionsansvar under uppdraget bygger upp vår helhetslösning. Klicka här för att läsa mer om hur vi garanterar att såväl nuvarande som framtida behov uppfylls.

Formulär för att anmäla intresse
Behöver du en interim chef eller är nyfiken på att veta mer, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Du kan även ringa oss direkt på +46(0)708 30 16 60.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Kommentarer inaktiverade.